Як підвищити ефективність під час написання музичних композицій?

Як підвищити ефективність під час написання музичних композицій?

Щоби бути музикантом, потрібні не лише талант і майстерність, а й високий рівень організації та увага до деталей. Захаращений і неорганізований робочий простір заважає зосередитися на творчому процесі й перешкоджає потоку натхнення. У цій статті ми розкажемо про важливість підтримання порядку на робочому місці музиканта, а також про роль аксесуарів, таких як підставки для моніторів, підставки для ноутбуків тощо, у полегшенні цього процесу.

Творчий порядок критично важливий для музикантів. Наприклад, під час роботи над новим треком має бути вільний доступ без будь-яких перешкод до всіх інструментів та обладнання. Захаращений і неорганізований робочий простір може заважати зосередитися і призвести до розчарування та втрати натхнення.

Музикантам часто доводиться проводити довгі години за комп’ютером, тривале користування яким може призвести до болю в шиї та перенапруження очей. Тож дуже важливо подбати про комфорт під час роботи, щоб ці проблеми не стали хронічними. Інвестиції в ергономічні аксесуари можуть суттєво покращити твій комфорт та допомогти зберегти твою продуктивність.

Наприклад, підставка для монітора є важливим аксесуаром для твого робочого простору, оскільки вона не тільки підіймає дисплей на зручну для перегляду висоту, тим самим зменшуючи навантаження на шию та плечі, але і звільняє простір на столі. Один із чудових способів звільнити якомога більше робочого простору — вибрати підставку для монітора з полицями, наприклад, MO:SH Підставка для монітора. Ці полиці можна використовувати для зберігання документів, книг або канцелярського приладдя, забезпечуючи порядок на робочому столі. Крім того, підставка для монітора з функцією регулювання дає змогу підібрати ідеальну висоту для твоєї постави, зменшуючи навантаження на очі, шию та спину.

Підставка для ноутбука також може бути чудовим аксесуаром для музикантів. Вона не тільки підіймає ноутбук на зручну висоту, зменшуючи напруження в шиї і спині, але й дає змогу підняти ноутбук на один рівень із монітором, якщо тобі потрібно працювати з обома пристроями одночасно. Це також може допомогти поліпшити твою поставу і зменшити навантаження на очі. Крім того, підставка для ноутбука звільняє простір на столі, надаючи можливість використовувати його для зберігання документів, книг або іншого офісного приладдя. Для ще більшої зручності ти можеш вибрати підставку для ноутбука з вбудованим лотком для клавіатури, наприклад, LA:ST Підставка для ноутбука. Це дасть змогу тримати клавіатуру та мишку в зручному положенні, зменшуючи навантаження на руки та зап’ястя.


“Я завжди був адептом максимально "незахламлєного" робочого місця. Навіть арт навколо мене у невеликій кількості і лише найулюбленіший. Це зазвичай означає толкову організацію простору навколо себе та безпосередньо робочого столу. А оскільки я глибоко та безповоротньо закоханий у монтаж, то за комп'ютером я проводжу багато часу і буває, що стіл починає обростати всілякими гаджетами та хламом. Найбільш всього - десятками хард драйвів.

Перш за все, ця поличка звільнила простір на столі - мені є куди сховати планшет та всі харддрайви. я одразу під неї завів всю необхідну комутацію і позбавився виду купи кабелів. 

Зараз я працюю вдома над документальними та волонтерськими проектами, а також над дебютних художнім повнометражним фільмом. Тому зрозуміло, що часу за столом я проводжу багато. Сам стіл був зроблений на замовлення із наміром, щоб він виглядав наче стіл в якійсь майстерні. Тому я обрав саме чистий колір дерева із чорною фурнітурою.

Музика - одна з головних речей в моєму житті і я обожнюю невеликі лампові вечірки, де я можу подіджеїти і включити свою улюблену музику 80-х та 90-х. Оскільки я граю з контролера, мені треба користуватися ноутбуком і коли він просто стоїть на тій же поверхні, що і контролер, доводиться нахилятися весь час і наприкінці вечора зазвичай починає давати знати про себе спина людини, розмінявшої другий десяток тридцятиріччя. Підставка під ноут - ідеальний варіант для діджейсетів. Навіть просто сидячи за столом дуже зручно, коли ноут на рівні очей, особливо подивитись серіальчик під вечерю.

Тактильно - продукт офігєнний! Міцний, має вагу, нічого не бовтається і виглядає поза часом. Кайф!”


Станіслав Гуренко, Instagram.com/gurenkofilm


Підставка для навушників — ще один чудовий аксесуар для робочого простору. Вона забезпечує зручне місце для зберігання їх на столі, коли вони не використовуються. Підставка для навушників запобігає їхньому заплутуванню або пошкодженню. Також це гарна можливість додати стилю твоєму робочому простору й чудовий спосіб забезпечити навушникам почесне місце на твоєму столі.

Лоток для ручок — це простий, але важливий аксесуар, який допоможе зберегти робочий простір організованим та охайним. З підставкою для ручок ти можеш бути впевненим, що твої ручки та олівці завжди будуть на своєму місці та під рукою, тож тобі не доведеться витрачати час на їх пошук, коли вони потрібні. Це заощадить твій час і допоможе зосередитися на роботі. Для максимальної зручності можна обрати лоток для ручок із додатковим відсіком для дрібних речей, таких як скріпки, гумки та інше дрібне канцелярське приладдя, наприклад, PE:TRV Органайзер для канцелярії. Цей додатковий відсік допоможе зберегти твій стіл у порядку і тримати дрібні предмети під рукою.

Як музикант, ти проводиш багато часу за комп’ютером, створюючи нові треки, редагуючи аудіо або записуючи музику. Ось чому важливо піклуватися про свої руки та зап’ястя. Один зі способів зменшити напругу в них — використовувати спеціальну підставку. Це зменшить навантаження на руки й зап’ястя, а також надасть твоєму робочому місцю індивідуальності. Підставки для зап’ясть можуть бути виготовлені з різних матеріалів і в різних стилях: м’які, з м’якою підкладкою, витончені або сучасні. Вибравши підставку, яка відповідає твоїм естетичним уподобанням, ти можеш створити робоче місце, яке буде не тільки зручним, але й відображатиме твій унікальний стиль.

На завершення, важливість творчого порядку для музикантів неможливо переоцінити. Він необхідний для збереження фокусу, натхнення та забезпечення вільного доступу до необхідних інструментів та обладнання. Використання підставок під монітор, для ноутбука, для ручок, для навушників і для зап’ясть допоможе створити комфортний і надихаючий робочий простір, який дасть тобі змогу зосередитися на створенні нових треків та на нових музичних проєктах.

Компанія Eversolid розпочала свою діяльність у маленькому гаражі в Києві, де четверо друзів зібралися разом для реалізації своєї ідеї — створення речей, які допоможуть забезпечити комфорт. У 2014 році їхні зусилля призвели до створення першого прототипу сучасної підставки під монітор. Згодом ця ідея перетворилася на процвітаючий інтернет-магазин преміальних аксесуарів для облаштування робочого місця, чим і є сьогодні Eversolid. Попри скромний початок, драйв і відданість друзів-засновників спонукали Eversolid постійно впроваджувати інновації та вдосконалювати свою продукцію, надаючи клієнтам високоякісні та стильні рішення для комфортного, ергономічного та організованого робочого простору.

  • Ризики для здоров’я під час віддаленої роботи: що ти маєш знати

    Ризики для здоров’я під час віддаленої роботи: ...

    Оскільки кількість людей, які працюють віддалено, лише зростає, важливо знати про потенційні ризики для здоров’я, що можуть бути пов’язані з дистанційною роботою. Хоча робота з дому має свої переваги, такі...

    Ризики для здоров’я під час віддаленої роботи: ...

    Оскільки кількість людей, які працюють віддалено, лише зростає, важливо знати про потенційні ризики для здоров’я, що можуть бути пов’язані з дистанційною роботою. Хоча робота з дому має свої переваги, такі...

  • Як створити зручне робоче місце для навчання: покроковий гайд

    Як створити зручне робоче місце для навчання: п...

    Зручне та функціональне робоче місце значно впливає на продуктивність та гарне самопочуття, особливо коли мова йде про навчання. Ергономічний простір для роботи допоможе тобі зосередитися, зменшити фізичне навантаження та уникнути...

    Як створити зручне робоче місце для навчання: п...

    Зручне та функціональне робоче місце значно впливає на продуктивність та гарне самопочуття, особливо коли мова йде про навчання. Ергономічний простір для роботи допоможе тобі зосередитися, зменшити фізичне навантаження та уникнути...

  • Як підвищити ефективність під час написання музичних композицій?

    Як підвищити ефективність під час написання муз...

    Щоби бути музикантом, потрібні не лише талант і майстерність, а й високий рівень організації та увага до деталей. Захаращений і неорганізований робочий простір заважає зосередитися на творчому процесі й перешкоджає...

    Як підвищити ефективність під час написання муз...

    Щоби бути музикантом, потрібні не лише талант і майстерність, а й високий рівень організації та увага до деталей. Захаращений і неорганізований робочий простір заважає зосередитися на творчому процесі й перешкоджає...

1 3